Lunchstopp vid Autogrill

Är ungefär lika upphetsande som det låter… Italiensk vägkrog vid Medelhavet… man skulle kunna tro att de ingår i Eurest-kedjan.

Miljön var ungefär som att äta på en bensinstation på den tiden de verkligen bara sålde bensin olja, tändstift och torkarblad… fast i butikslokalen.

Väl i matkön så visade det dig alla pizzor var slut. Det man nu kunde välja på var cannelloni… med musslor, auberginegratäng eller något inte riktigt, men inte helt olikt lasagne…  med spenat… wow, man har tagit något gott och blandat i något oätligt…  Mattanten pekade på alla grytorna och frågade “Little and little”? Jag valde det minst oätliga… Auberginen…

Sedan var det att baxa ut i butiken och hitta ett bord mellan godishyllor och fläktremmar som inte var belamrat med oplockad disk och ”italienare on the way”.
Jag tänkte att om man låter bli att andas med näsan och sväljer snabbt så får man i sig den svartgråa snorgegglan till aubergine utan att det smakar så mycket.

.. Carina tittade på mig och hade inga problem att tolka kroppspråket och ansiktsuttrycken. Hon tyckte att jag skulle köpa en macka istället för att se ut som om jag satt och tvingade i mig mask… jag fick lite pasta av henne som inte innehöll så mycket musslor…

Tja, man går i alla fall ner lite i vikt… 🙂

This entry was posted in Travel and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s